Кадър и видео ТВ ЕврокомСкандалите в политиката не само нямат край,

...
Кадър и видео ТВ ЕврокомСкандалите в политиката не само нямат край,
Коментари Харесай

Бойко Рашков извади документи: Бойко Борисов е оказвал натиск на свидетел по дело

Кадър и видео ТВ Евроком

Скандалите в политиката освен нямат край, само че стават още по-големи с приближаването на предварителните парламентарни избори. Отново се напрежение сред някогашния министър председател и сегашния министър на вътрешните работи. В изявление за журналиста Сашо Диков по телевизия " Евроком ",  Бойко Рашков сподели документи, които показвали, че някогашният министър председател е оказвал напън на очевидец по дело. Целта била да избави собствен министър от влизане в пандиза , разгласи Рашков.

Преди седмица пред Сашо Диков, служебният министър Бойко Рашков описа за случай с човек, получил директна опасност от някогашния министър председател Бойко Борисов. Седем дни по-късно Рашков сподели документи и описа по какъв начин казусът е бил потулен.

" На базата на тази опасност, той е заставен да се яви още веднъж пред осъждам, и да съобщи, че не поддържа показанията, които е дал преди този момент. Показанията, методът, по който този човек се показва, са знак за това, че той е обезпокоен. Самите показания са доста комплицирани, някъде даже не се знае какво желае да каже ", разяснява още Рашков.

Той сподели и досъдебно произвеждане с данни за още закононарушения. 

" Има данни за осъществено закононарушение на един от министрите на Борисов. На процедура министър-председателят се е застъпил за този министър. За да не отиде на съд, е принуждавал този човек да отдръпна своите показания, въз основа на които, в случай че те бяха останали – този министър щеше да влезе в пандиза, тъй като става дума за 200 000 лв. към оня миг.  Хората са се страхували от Борисов, даже тези, които са разследвали ", добави още министърът на вътрешните работи, написа bgonair.bg.

Рашков съобщи, че няма да изпрати сигнала до прокуратурата, прикани ги да се самосезират, защото не вярвал в управлението на държавното обвиняване. Засега от ГЕРБ не разясняват показаните от Рашков документи.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР